Områder

Verktøy

    Centra ecommerce, WordPress, Dynamics NAV, HubSpot CRM

Resultater

  • 110% økning i salg
  • Raskere videreutvikling
  • En teknisk robust og stabil løsning
  • Enklere administrering og mer effektive prosesser
  • 80% økning i organisk synlighet og klikk i søkemotorer
  • Mindre avhengig av utviklerkompetanse for redaksjonelt arbeid

Frend er en fantastisk samarbeidspartner. Hyggelige folk, som er gode på å veilede og finne best mulig løsning, strukturerte og effektive! 
De har hjulpet oss med å utvikle ny nettside i nye systemer med fokus på å få bedre administreringen og systemer å jobbe i, brukeropplevelser, kundereiser, raskere utvikling fortløpende, videre vekst og mer effektive prosesser.

Vi ser allerede god effekt av de nye løsningene og ser at vi kan vokse raskt og nå våre mål! Frend har klart å optimalisere og effektivisere måten vi jobber på, og dette sparer oss for mye tid som vi kan bruke på å bli enda bedre!

Trude Hjelm Ulvesæter, Ecommerce Manager at Holzweiler

Om jobben

Vi har hjulpet Holzweiler med å utvikle deres nye nettbutikk. Den legger til rette for bedre brukeropplevelse, kundereiser, raskere utvikling, videre vekst og mer effektive prosesser.

Holzweiler hadde utfordringer med administrering av nettbutikken sin og brukte mye tid på manuelle oppgaver og dobbeltarbeid, fordi systemene ikke snakket godt nok sammen. De hadde også tekniske utfordringer. Det var stort potensial for forbedringer i kundereiser og den generelle brukeropplevelsen.

Sammen har vi bygget og lansert en ny nettbutikk. Holzweiler har stått for designet, og vi i Frend for det tekniske og prosjektledelse.Den nye løsningen er bygget på Centra ecommerce som er en moderne og fremtidsrettet “headless” plattform som gjør det kostnadseffektivt å videreutvikle, samt enkelt for Holzweiler å administrere innhold og produkter på siden. Dette senker kostnadene og øker utviklingshastigheten, som er viktig i en teknologisk verden i rask endring.


Henrik, Trude og Herman utenfor Holzweiler sine lokaler på Lysaker

Et Frend-team jobber løpende med videreutvikling, og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!

holzweileroslo.com

holzweileroslo.com
holzweileroslo.com
holzweileroslo.com

Vi har også hjulpet Holzweiler med implementering av nytt CRM→

Om kunden

Holzweiler er et norsk motehus, og en familiebedrift grunnlagt i 2012 av Susanne Holzweiler, Andreas Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler.

Deres aller første kolleksjon var en rekke silkeskjerf, designet i samarbeid med den berømte norske sjablongen og gatekunstneren Martin Whatson. I juli 2014 utvidet Holzweiler kreativiteten til neste nivå og lanserte en Ready-to-Wear-linje for både kvinner og menn.

I dag har Holzweiler vokst til å bli et internasjonalt motehus med egne flagship stores, ledende forhandlere og prestisjetunge varehus over hele verden.


Få økt salg og bedre kundeopplevelser med Nettbutikk fra Frend →

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no