Områder

Verktøy

    Centra ecommerce, WordPress, Dynamics NAV, HubSpot CRM

Resultater

  • Enklere administrering
  • Mer teknisk stabil løsning
  • Mindre avhengig av utviklerkompetanse
  • Ny leverandør og netthandels-partner

Frend er en fantastisk samarbeidspartner. Hyggelige folk, som er gode på å veilede og finne best mulig løsning, strukturerte og effektive! 
De har hjulpet oss med å utvikle ny nettside i nye systemer med fokus på å få bedre administreringen og systemer å jobbe i, brukeropplevelser, kundereiser, raskere utvikling fortløpende, videre vekst og mer effektive prosesser.

Vi ser allerede god effekt av nye løsninger og ser at vi kan vokse raskt og nå våre mål! Frend har klart å optimalisere og effektivisere måten vi jobber på og dette sparer oss for mye tid som vi kan bruke på å bli enda bedre!

Trude Hjelm Ulvesæter, Ecommerce Manager at Holzweiler

Om jobben

Vi har hjulpet Holzweiler med å utvikle deres nye nettbutikk. Den legger til rette for bedre brukeropplevelse, kundereiser, raskere utvikling, videre vekst og mer effektive prosesser.

Holzweiler hadde utfordringer med administrering av nettbutikken sin og brukte mye tid på manuelle oppgaver og dobbeltarbeid fordi systemene ikke snakket godt nok sammen. De hadde også tekniske utfordringer. Det var stort potensiale for forbedringer i kundereiser og den generelle brukeropplevelsen.

Sammen har vi bygget og lansert en ny nettbutikk. Holzweiler har stått for designet og vi i Frend for det tekniske og prosjektstyring.

Den nye løsningen er bygget på Centra ecommerce som er en moderne og fremtidsrettet “headless” plattform som gjør det kostnadseffektivt å videreutvikle, samt enkelt for Holzweiler å administrere innhold og produkter på siden. Dette senker kostnadene og øker utviklingshastigheten, som er viktig i en teknologisk verden i rask endring.Vi har allerede flere ting på lista for videreutvikling og gleder oss til å se resultatene av den nye nettbutikken og samarbeidet videre.

Se nettbutikken her:
holzweileroslo.com

holzweileroslo.com
holzweileroslo.com
holzweileroslo.com

Om kunden

Holzweiler er et norsk klesmerke grunnlagt i 2014 av Susanne Holzweiler, Andreas Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no