“Audun har med seg god erfaring og kompetanse som passer rett inn i vår satsning på moderne webteknologier. I tillegg er han flink til å forstå og utnytte teknologiene for å skape mest mulig verdi til kunden, sluttbrukeren og ikke minst med-utviklere. Vi gleder oss over å ha Audun med på laget”
- Herman, leder for Frend .dev


Bli litt bedre kjent med vår nye utvikler

Hvem er du, Audun?

Jeg er en rolig og allsidig type, som elsker å diske opp noe god mat. Mye av fritiden går også til teknologi, film og spill, hvor jeg ofte lar meg inspirere av skaperens ulike virkemidler og løsninger.

Kan du fortelle mer om din bakgrunn, erfaring og kjernekompetanse?

Jeg har en Bachelorgrad i Spillteknologi og Simulering, og har jobbet noen år som fullstack utvikler etter studiene. Raskt så jeg en sammenhengen mellom hvordan en “spiller” og en “bruker” setter krav til opplevelsen sin. Uavhengig av om det er et spill eller ikke skal ting gå raskt, se bra ut og være enkelt å forstå og bruke. Denne innsikten har jeg tatt med meg når jeg utvikler nye frontend-løsninger.

Hva ser du mest frem til i tiden fremover?

Jeg ser jeg frem til å jobbe med flere spennende kunder og prosjekter, inkludert å lære nye teknologier og metoder for å løse problemene de står ovenfor.

På kontoret - første dag

Hvorfor søkte du jobb i Frend?

Folka i Frend er en fremoverlent gjeng som jobber med spennende kunder og prosjekter. Samtidig setter de av tid til faglig påfyll og kompetanseheving, noe som er viktig for meg.

Hva er dine ambisjoner som konsulent i Frend?

Å skape de beste frontend-løsningene, gjennom å forstå den enkelte kundes særegne problemer, behov og muligheter.

Hva er ditt budskap til organisasjoner som ønsker å lykkes digitalt?

Ta deg tid til å finne den beste løsningen for deg og din bedrift. Selv om man helst vil ha alt klart i går, får man ofte mye mer igjen for god research og innsikt i de faktiske behovene.

Vil du jobbe med Audun?

Vi trenger fortsatt flere engasjerte og nysgjerrige teknologer og utviklere.

Sjekk ut våre karrieresider for ledige stillinger og mer informasjon.

Vi gleder oss til å jobbe med deg, Audun!

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Veronica Solbak

Markedsføringsansvarlig

993 18 476

veronica@frend.no