Områder

Verktøy

    WordPress og egenutviklet plattform

Resultater

  • Muliggjort effektivt og selvbetjent salg mot forhandlere
  • Digitaliserte og effektive B2B-salgsprosesser
  • Redusert og forenklet manuelle oppgaver
  • Friere kjøpsprosess og forbedret kundeopplevelse
  • Digitale salgsmøter og showroom

Frend er en super samarbeidspartner!
Disse gutta har ikke bare en ekstremt god teknisk kompetanse, men skiller seg ut fra andre fordi de har en fantastisk en formidlingsevne, er ryddige og forståelsesfulle for de som ikke er like kompetente på alt det tekniske. Det gjør at vi unngår misforståelser, er enige hele veien om prosess og fremgang, og at vi generelt har et enkelt og effektivt samarbeid.

Siden vi startet å jobbe med Frend har de skapt stor verdi for oss.
De har funnet skreddersydde løsninger for vår plattform som har bidratt til en ryddigere nettbutikk, en bedre og enklere kundereise, tydeligere profil og sømløse løsninger i samspillet mellom produkthåndtering i nettbutikk og lagerløsninger. I tillegg har de bidratt på bedre systemer i bedriften, som har ført til effektivisering av flere prosesser og mer kontroll i alle ledd. Alt dette er målbart i den sterke veksten i salg vi har opplevd siden vi startet å jobbe sammen.

Et supert pluss er at Frend består av en gjeng herlige mennesker som vi har god kjemi med. Jeg vil anbefale Frend på det sterkeste!

Marthe Skappel, Daglig leder

Om jobben

Tilpasset digital plattform for effektivt salg mot forhandlere har minimert behovet for manuelle oppgaver, forenklet salgsprosesser og gitt kunden mer frihet.

Skappel har solgt strikkesett til privatpersoner gjennom sin nettbutikk i snart 10 år, og ville nå ta det naturlige steget inn i butikker. For å minske behovet for manuelle prosesser og gjøre det enklere for forhandlerne ønsket de å bygge en plattform for fremvisning av kolleksjoner og bestillingsprosesser på nett. Etter å ha bekreftet interessen for Skappel sine strikkesett gjennom en digital undersøkelse, kartla vi behov og prosesser før vi utviklet en tilpasset løsning for forhandlere.Med forhandlerplattformen kan Skappel spre sitt varemerke ytterligere og være tilgjengelig for alle potensielle kundegrupper. Løsningen reduserer manuelle prosesser og arbeid ved å presentere produkter og nødvendig informasjon på nett, samt fullstendig digitalisering av bestillingsprosess mot både kunde og leverandør.

Skappel tar store digitale steg, og vi gleder oss til å være med på fortsettelsen!

Om kunden

Skappelstrikk, med Dorthe, Maria og Marthe Skappel i spissen, vet at hvem som helst kan komme i gang med strikkingen og selger høykvalitets strikkesett gjennom nettbutikken skappelstrikk.no.


Relaterte tjenesteområder:
Økt salg og bedre kundeopplevelser med Nettbutikk fra Frend

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no