Områder

Verktøy

    WordPress og egenutviklet plattform

Resultater

  • Muliggjort effektivt og selvbetjent salg mot forhandlere
  • Digitaliserte og effektive B2B-salgsprosesser
  • Redusert og forenklet manuelle oppgaver
  • Friere kjøpsprosess og forbedret kundeopplevelse
  • Digitale salgsmøter og showroom

Om jobben

Tilpasset digital plattform for effektivt salg mot forhandlere har minimert behovet for manuelle oppgaver, forenklet salgsprosesser og gitt kunden mer frihet.

Skappel har solgt strikkesett til privatpersoner gjennom sin nettbutikk i snart 10 år, og ville nå ta det naturlige steget inn i butikker. For å minske behovet for manuelle prosesser og gjøre det enklere for forhandlerne ønsket de å bygge en plattform for fremvisning av kolleksjoner og bestillingsprosesser på nett. Etter å ha bekreftet interessen for Skappel sine strikkesett gjennom en digital undersøkelse, kartla vi behov og prosesser før vi utviklet en tilpasset løsning for forhandlere.Med forhandlerplattformen kan Skappel spre sitt varemerke ytterligere og være tilgjengelig for alle potensielle kundegrupper. Løsningen reduserer manuelle prosesser og arbeid ved å presentere produkter og nødvendig informasjon på nett, samt fullstendig digitalisering av bestillingsprosess mot både kunde og leverandør.

Skappel tar store digitale steg, og vi gleder oss til å være med på fortsettelsen!

Om kunden

Skappelstrikk, med Dorthe, Maria og Marthe Skappel i spissen, vet at hvem som helst kan komme i gang med strikkingen og selger høykvalitets strikkesett gjennom nettbutikken skappelstrikk.no.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no