Områder

Verktøy

    Google Workspace (G Suite), Google Hardware Meet Kit

Resultater

  • Mer effektiv samhandling
  • Enkel og smart planlegging og oppsett av videomøter
  • Starter videomøte med ett klikk
  • Økt mobilitet og fleksibilitet

Om jobben

En moderne og digital møteromsløsning gjør det enkelt for Unfold å starte videomøter med ett klikk.

Samhandling på tvers av lokasjoner har alltid vært viktig for Unfold, men de opplevde problemer med overføring av lyd og bilde. Når det også tok unødvendig lang tid å starte et videomøte, utviklet det seg til et irritasjonsmoment.

Med G Suite som produktivitetsplattform, var en komplett møteromsløsning fra Google det naturlige valget. Vi bisto med rådgivning, oppsett og implementering på flere møterom.I dag fungerer digitale møter sømløst - både med interne og eksterne deltagere. God lyd- og videokvalitet og integrert kalender i G Suite er noen av fordelene. Aller viktigst er at utfordringene rundt oppkobling og tiden brukt på dette er vesentlig redusert. I dag kobler de seg opp på videomøter med ett enkelt klikk!

Om kunden

Unfold et strategisk design- og teknologiselskap som jobber målrettet med teknologi og forretningsutvikling for å gjøre sine kunder best i sine markeder. De har kompetanse innen digital strategi, gode brukeropplevelser og innovative tjenester som gir et unikt utgangspunkt for optimalisering av kundereiser både digitalt og fysisk.