Områder

Verktøy

    Mac, Google Workspace (G Suite), Hubspot, Salesforce, Pipedrive, Visma Business

Resultater

  • CRM-system rigget fremtiden
  • 360 graders visning av kunder og leads
  • Strømlinjeformet salgsprosess
  • Helhetlig teknologirigg

Frend har gjort grundige og imponerende analyser som har gitt oss et helhetlig blikk på teknologiverktøyene våre. Nå er vi bedre rustet til å ta riktige valg i dag og i fremtiden.

Kristoffer Hammersvik, New Business Developer

Om jobben

Sumo Restaurant har vokst kraftig de siste årene og har store ambisjoner for tiden fremover. De kom til oss med utfordringen at de ikke hadde oversikt på leads, eksisterende kunder og aktivitetene i sine restauranter.

Sammen har vi kartlagt behov, muligheter og utfordringer rundt teknologiriggen. Med en offensiv satsing, er det kritisk at CRM og teknologiverktøy er rigget for å takle vekst i umiddelbar fremtid.

Vi satt oss ned med markedsføring- og salgsteamet for å evaluere eksisterende prosesser og verktøy og satt de opp mot nåværende og kommende behov. Basert på innsikten herfra og samtaler med markedsføringsansvarlig, analyserte vi behovene landet på anbefaling av teknologirigg og CRM-system.

Det har ført til en rekke teknologivalg, integrasjoner og implementering av nye verktøy. Vi bistår med rådgiving, implementering og opplæring i nye systemer og ser frem til en spennende tid som Sumos teknologipartner.

Om kunden

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Henrik Ruud

Leder for rådgivning

920 88 450

henrik@frend.no