Områder

Verktøy

    E-handel, Webutvikling, Ads Manager, Markedsføringsautomatisering

Resultater

  • Bedre rigget for fremtiden
  • Økt konverteringsrate og omsetning
  • Reduksjon av henvendelser til kundeservice
  • Forbedret IT-struktur

Frend er helt rå. De er vår viktigste teknologirådgiver, forstår våre behov og ser samspillet mellom forretning, digitale flater og tekniske muligheter. Vi er utrolig fornøyde med samarbeidet og har sett både økt omsetning og lønnsomhet.

Marthe Skappel, Daglig leder

Om jobben

Forbedret intern IT-struktur og datadreven utvikling av e-handelsplattform og en spesialutviklet forhandlerplattform har fått ting til å svinge skikkelig hos Skappel. Et helhetlig og meget lønnsomt samarbeid.

Nettbutikken til Skappelstrikk skapte mye frustrasjon for både kunder og ansatte grunnet suboptimal funksjonalitet og kompliserte prosesser som ikke tok hensyn til hvordan kundene faktisk brukte nettsiden. Mye teknisk gjeld og mange produkter, kombinert med et unødvendig komplisert oppsett og kode gjorde nettsiden ekstremt treg. Dette resulterte i at Skappelstrikk-teamet brukte mye tid på teknologi-trøbbel som hindret dem i å kunne utnytte muligheter.

Vi satt et mål om å få teknologien til å skape langsiktig, forretningsmessig verdi for Skappelstrikk, og sammen gjennomførte vi flere workshops med et bredt fokus og mål om å kartlegge hvilke elementer og funksjonalitet som måtte kastes, fornyes eller implementeres for å forbedre resultatene.Blant løsningene vi har utviklet for Skappelstrikk er tilbudet til kjøpere av strikkeprodukter om å få plaggene ferdig strikket av en ekstern strikker gjennom “strikker-banken” til tjenesten Woolit, og smart kundeportal for å guide brukere i riktig retning og besvare spørsmål for å begrense kundehenvendelser.
Disse funksjonene er bare noen av forbedringene som er blitt gjort, og sammen har det gitt gode resultater for nettbutikken og Skappelstrikk. Prosjektet har resultert i et godt samarbeid, og Frend er nå ansvarlig for all drift, vedlikehold og videreutvikling av nettbutikken.

Om kunden

Skappelstrikk, med Dorthe, Maria og Marthe Skappel i spissen, vet at hvem som helst kan komme i gang med strikkingen og selger høykvalitets strikkesett gjennom nettbutikken skappelstrikk.no.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no