Områder

Verktøy

    Webutvikling

Resultater

  • Skreddersydd online plattform for publisering av trykte artikler
  • Nettside bygget fra bunn
  • Raskere, sikrere og mer tilpasningsvennlig publiseringsplattform

Om jobben

En nettside basert på suboptimal kode, for mange plugins og standard tema ble kodet på nytt fra bunn og tilrettelagt for digital publisering av magasinartikler.

Nettsiden til Reiseperler bar preg av flere år med påbygging og nødløsninger som til slutt gjorde den treg og utsatt for dataangrep. Nettsiden var også vanskelig å vedlikeholde og den la ikke til rette for endringer i behov og prioriteringer. Etter kartlegging av sidens oppbygging ble det avgjort at nettsiden måtte bygges opp fra bunn, med original kode. Dette ble gjennomført i samarbeid med Reiseperler, med et fokus på ren kode, kun nødvendige plugins og å forenkle fremtidige tilpasninger.

Reiseperler har også et samarbeid med det trykte reise- og livsstilsmagasinet Be Great. Samarbeidet har resultert i nettsiden begreattravel.com hvor trykte artikler publiseres på en digital plattform. Frend utviklet en skreddersydd løsning som muliggjør dette med et format som speiler de trykte artiklene.

Om kunden

Med en lidenskap for reise deler Jeanette Wilhelmsen i Reiseperler sine beste tips og erfaringer med sine følgere gjennom sosiale medier og blogg.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no