Områder

Verktøy

    WordPress, WooCommerce

Resultater

  • 260% økning i salg
  • Tydelige kundereiser og økt brukervennlighet
  • Erstattet teknisk gjeld med langsiktige og solide løsninger
  • Mer effektiv administrering for innholdsredaktører
  • Bedre merkevarebygging
  • Raskere videreutvikling

Frend er en super samarbeidspartner!
Disse gutta har ikke bare en ekstremt god teknisk kompetanse, men skiller seg ut fra andre fordi de har en fantastisk en formidlingsevne, er ryddige og forståelsesfulle for de som ikke er like kompetente på alt det tekniske. Det gjør at vi unngår misforståelser, er enige hele veien om prosess og fremgang, og at vi generelt har et enkelt og effektivt samarbeid.

Siden vi startet å jobbe med Frend har de skapt stor verdi for oss.
De har funnet skreddersydde løsninger for vår plattform som har bidratt til en ryddigere nettbutikk, en bedre og enklere kundereise, tydeligere profil og sømløse løsninger i samspillet mellom produkthåndtering i nettbutikk og lagerløsninger. I tillegg har de bidratt på bedre systemer i bedriften, som har ført til effektivisering av flere prosesser og mer kontroll i alle ledd. Alt dette er målbart i den sterke veksten i salg vi har opplevd siden vi startet å jobbe sammen.

Et supert pluss er at Frend består av en gjeng herlige mennesker som vi har god kjemi med. Jeg vil anbefale Frend på det sterkeste!

Marthe Skappel, Daglig leder

Om jobben

Skappel har opplevd stor økning i salg på nett de siste årene og trengte å bli kvitt tungvinte prosesser, teknisk gjeld og suboptimale løsninger for å unngå at veksten skulle flate ut. Sammen har vi utviklet en ny nettbutikk med fokus på effektivisering av prosesser, solide tekniske løsninger og enklere fremtidig videreutvikling.

Vi har vært Skappel sin teknologipartner i flere år. Gjennom et godt samarbeid og en agil tilnærming til utvikling av nettbutikken startet vi med å verifisere satsingsområder og definere det digitale veikartet. Med god innsikt i behovene til Skappel og kundene deres har vi utviklet en ny nettbutikk med fokus på konverteringsoptimalisering i tydeligere kundereiser og enklere administrering for de ansatte.


Bettina, Herman og Marthe

Fordi den gamle løsningen bar preg av mye teknisk gjeld og overflødig kode valgte vi å starte utviklingen av ny plattform fra bunnen av, og å redesigne og videreføre den funksjonaliteten som trengtes. Resultatet er en solid nettbutikk bygget for skalerbarhet og videreutvikling uten å ofre ytelse og sikkerhet.


Besøk Skappeloslo.com her

Om kunden

Skappel, med Dorthe, Maria, Bettina og Marthe i spissen, vet at hvem som helst kan komme i gang med strikkingen. Skappel selger høykvalitets strikke-sett gjennom nettbutikken skappeloslo.com.
Relaterte tjenesteområder:
Økt salg og bedre kundeopplevelser med Nettbutikk fra Frend

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no