Områder

Verktøy

    WordPress

Resultater

  • Ny og moderne nettside
  • Enklere medlemsadministrering
  • Sikker håndtering av persondata
  • Bedre brukeropplevelse

Det er ikke den ting Frend ikke kan om teknologi, og vi har vært i trygge hender fra start til slutt i prosjektet.

Jeanette Olsen

Om jobben

Vi har hjulpet Norges Naprapatforbund med å utvikle deres nye nettside og medlemsportal med fokus på bedre brukeropplevelse og mer effektiv medlemsadministrering.

I tillegg til å formidle informasjon om naprapati er nettsiden til Norges Naprapatforbund den viktigste kommunikasjonsportalen mot alle forbundets medlemmer. Nettsiden var bygget i et utdatert publiseringssystem som verken fylte kravene for personvern eller forventningene til brukeropplevelse i en moderne nettløsning. Brukergrensesnittet bar også preg av å ikke ha blitt oppdatert på flere år, og både det tekniske grunnlaget og designet trengte modernisering.

Den nye nettsiden har fått et helt nytt design, bedre innholds- og informasjonsstruktur og enklere redigering av egen data for registrerte brukere. Det er også gjort store forbedringer i verktøy og prosesser for publisering av innhold og administrering av medlemmer.


Forside naprapat.org


Søkemotor for naprapater i Norge


Se den nye nettsiden her →

Om kunden

Norges Naprapatforbund er et yrkesforbund for virksomme naprapater i Norge. Forbundets fremste oppgaver er å være et samlende organ for de yrkesaktive naprapatene i Norge, samt fremme naprapatien og kjempe for naprapatenes posisjon, rettigheter og interesser. Relaterte tjenesteområder:
Økt salg og bedre kundeopplevelser med Nettbutikk fra Frend

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no