Områder

Verktøy

    Mac, Office 365, SharePoint, MailChimp, Digitalt møterom

Resultater

  • Sømløs fildeling både internt og eksternt
  • Mindre tid brukt på å lete etter dokumenter
  • Reduksjon av lisenskostnader
  • Fornøyde ansatte
  • Økt samsvar (compliance)

Frend har vært vår IT- og digitaliseringspartner siden vi gikk fra PC til Mac i 2017 og har senere bistått med å bygge om Sharepoint til å være skreddersydd våre behov. Med faste besøk og problemløsning er Frend forretningskritisk for vår daglige drift.

Mette Sørensen, Administrasjonssjef

Om jobben

SharePoint er et fantastisk verktøy, men kan fort bli vanskelig å bruke. Videreutvikling av SharePoint og opplæring har ført til økt samhandling, effektivitet og økt compliance.

Matmerk hadde lenge opplevd problemer med fildelingen internt med flere forsøk på å implementere Sharepoint uten hell. Dette skapte stor frustrasjon hos ansatte, kaos i virksomhetens data og ineffektiv jobbing fordi alle lagret på sin egen måte, både lokalt og i SharePoint.

Etter en tids samarbeid ble vi engasjert for å få Sharepoint-prosjektet i mål. Det var viktig for Matmerk at løsningen hadde et godt teknisk oppsett og at den var bygget rundt måten Matmerk jobbet på. Vi startet med en grundig analyse av alle arbeidsprosesser i virksomheten, og skreddersydde SharePoint basert på kjerneoppgavene. Det menneskelige fokuset var viktig, som førte til at implementeringen ble gjennomført flere runder med opplæring og involvering av hele organisasjonen for å videreutvikle løsningen.

Nå er Sharepoint kjernesystemet i organisasjonen, alle er kjent med filarkivet og compliance overholdes siden alle lagrer data der de skal.

Om kunden

Matmerk er en uavhengig stiftelse som bidrar til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon. Matmerk er 20 ansatte og deres visjon er å få folk til å velge norsk mat.

Har dere også lyst til å lykkes i den digitale verden?
La oss ta en prat!

Magnus Mysen Holm

Leder for IT og skyløsninger

913 97 895

magnus@frend.no