Områder

Verktøy

    Google Workspace (G Suite), Google Hardware Meet Kit

Resultater

  • Mer effektiv samhandling
  • Enkel og smart planlegging og oppsett av videomøter
  • Starter videomøte med ett klikk
  • Økt mobilitet og fleksibilitet

Om jobben

Plutselig ble det viktigere enn noen gang å kunne samhandle effektivt på tvers av kontoret, hjemmekontoret og andre steder. Med et klikk starter Jotta nå enkelt digitale videomøter.

Jobbhverdagen ble brått snudd på hodet og flere ansatte måtte være mer fleksible. Ansatte som jobbet på kontoret trengte en effektiv og enkel måte å kunne kommunisere og samhandle med de som jobbet hjemmefra. Da tok Jotta kontakt med Frend for oppsett av et digitalt møterom.


Frend anbefalte en løsning som kunne integreres med videokonferanse-tjenesten og produktivitet- og samhandlingsplattformen Jotta allerede brukte. Dette gjorde det smertefritt og enkelt å ta møterommet i bruk. Løsningen er også integrert med kalender, noe som gjør det enkelt for alle ansatte å kalle inn til og bli med i møter.


God lyd- og videokvalitet sørger for god flyt i møtene. Deling av skjerm for visning av video og presentasjoner trådløst gjør det mulig å gjennomføre møtene på samme måte som om alle skulle vært samlet i samme rom.

Om kunden

Jotta drifter en norsk skylagringstjeneste for privatpersoner og bedrifter som lar kundene sikkerhetskopiere, synkronisere, lagre og dele filer fra alle sine enheter.