Områder

Verktøy

    Blandet miljø (PC og Mac), Google Workspace (G Suite), Office 365, Workspace One UEM, Okta, Single Sign On

Resultater

  • Økt samhandling og tilgjengelighet
  • Økt sikkerhet
  • Effektivisering av arbeidsprosesser
  • Fremtidsrettet IT-struktur
  • Fornøyde ansatte

Frend gjorde en grundig kartlegging som ga oss forutsetninger for å ta det beste valget av skyplattform. Google Workspace ble skreddersydd våre behov og ble implementert på en effektiv måte som har transformert måten vi jobber på.

Ellen-Marie Baardsen, CFO

Om jobben

Halogen har funnet seg godt tilrette i skyen. Det har gjort både ITen mer effektiv og fremtidsrettet. De ansatte har blitt mer effektive, fleksible og fornøyde.

Før vi startet samarbeidet, jobbet Halogen på en utdatert og ustabil filserver som var lite tilgjengelig utenfor kontoret. I tillegg brukte de Office 365 som skyplattform som kun ble brukt til e-post og produksjon av dokumenter.

Etter en fullstendig kartlegging av IT-systemer og intervjuer med ansatte, ble økt samhandling og samsvar definert som Halogens største behov. På bakgrunn av dette ble det besluttet å gå over fra Office 365 og filserver til Google Workspace (G Suite) som helhetlig produktivitetsplattform. Relevante verktøy og systemer ble integrert med produktivitetsplattformen for å samle data og få de til å spille på lag.

Overgangen ble gjennomført på én måned inkludert forberedelser, design av løsning og migrering av data. Implementeringen og oppsett av 70 brukere ble gjort over én helg med påfølgende opplæring mandag morgen. Google Workspace har endret måten Halogen jobber på, økt samhandlingen og de har fått en sikker og effektiv løsning med identitetsstyring og økt samsvar.

Om kunden

Halogen er en av Norges ledende byråer innen tjenestedesign, digitale brukeropplevelser og systemorientert design. Halogens designere og rådgivere er eksperter på å løse problemer i komplekse omgivelser.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Magnus Mysen Holm

Leder for IT og skyløsninger

913 97 895

magnus@frend.no