Områder

Verktøy

    Blandet miljø (PC og Mac), Office 365, SharePoint, Telegram, Monitorering

Resultater

  • Outsourcet IT med rask responstid
  • Kostnadsbesparelser
  • Fokus på kjernevirksomhet

Frend er alltid raskt tilgjengelig for både problemløsning, reparasjon av maskinvare og rådgivning. Dette er forretningskritisk for oss og gjør at vi ikke har behov for egen IT-avdeling.

Geir H. Ingeborgrud, Daglig leder

Om jobben

Vi sørger for helheten i Eco-1 sin bruk og drift av IT-verktøy. Rådgivning, utvikling, implementering, opplæring, drift og support av klassisk IT, og en rekke tekniske og forretningskritiske løsninger.

Eco-1 Bioenergi er spesialister på fornybar diesel og biofyringsolje. IT er ikke noe de ønsker å bruke unødvendig tid på. Med 20 ansatte er det ikke behov for en egen IT-ansvarlig eller IT-avdeling, og outsourcet IT er derfor en optimal løsning for Eco-1.

Med rask vekst hos Eco-1 har også behovet for IT-support økt. Etter et samarbeid over flere år, inngikk derfor Eco-1 en driftsavtale med Frend i starten av 2019. Dette betyr at de nå har én hovedkontaktperson hos Frend, og med flere på helpdesk er vi klare for å løse små og store utfordringer som dukker opp.Vi bistår Eco-1 med alt fra passordbytter og oppsett av e-postkontoer, til overføring av skylagring og utvikling av mobilapplikasjoner. Vi er stolte over å ha et selskap med miljø og bærekraft på agendaen som kunde, og ser frem til videre samarbeid.

Om kunden

Eco-1 Bioenergi er et selskap med 20 ansatte som stadig vokser og omsatte i 2018 for nesten 400 millioner. De leverer fornybar diesel og biofyringsolje til privat- og bedriftsmarkedet samtidig som de drifter utsalgsstasjoner.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Håkon Røsten

Økonomiansvarlig / Konsulent

400 20 239

haakon@frend.no