Områder

Verktøy

    Office 365, SharePoint, Teams, Monitorering, macOS Server

Resultater

  • Sikring av sensitiv data
  • Økt IT-sikkerhet
  • Transparent internkommunikasjon
  • Effektivisering av arbeidsprosesser
  • Behovstilpasset løsning
  • Fornøyde ansatte

Før vi begynte å jobbe med Frend, var alle våre lagrings- og kommunikasjonsløsninger som arvede klær. Nå bruker vi kun skreddersydd. Vi har fått Office 365 tilpasset nøyaktig våre behov, og har aldri jobbet mer sikkert og kompetent enn vi gjør nå.

Marius Sjømæling, Generalsekretær

Om jobben

BaR har gått fra å ha fragmenterte løsninger og teknologiske begrensninger til en plattform som passet deres behov. Nå går det unna!

Siden oppstarten i 2009 har Barn av Rusmisbrukere tatt hånd om IT-systemene på egenhånd. Med vekst i antall ansatte og aktiviteter resulterte dette i fragmentert data på tvers av skyløsninger, ikke tilfredsstillende IT-sikkerhet og verktøy som satt begrensninger for samhandling og effektivitet.

Sammen kartla vi behov, preferanser og arbeidsprosesser og konkluderte med at Office 365 ville oppfylle alle kriteriene for organisasjonen. All felles data ble overført til Sharepoint og personlig data til OneDrive. Teams ble implementert som internkommunikasjon, og delte kalendere og postbokser ble satt opp i Outlook.

For å beskytte organisasjonens sensitive data gjorde vi kritiske IT-sikkerhetstiltak - innstillinger i Office 365, påtvunget to-trinnsverifisering på alle kritiske kontoer, gjennomgang av passordrutiner og utforming av IT-instruks.

De nye løsningene ble implementert med en felles workshop hvor alle bidro med sine innspill og oppstartsutfordringer ble eliminert. I dag jobber vi prosjektbasert med organisasjonen og bistår med løpende support.

Om kunden

Barn av Rusmisbrukere finnes for deg med foreldre eller andre nære relasjoner med rusproblemer. Ta en titt på nettsiden deres og støtt arbeidet via Vipps til 10738.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Martin Fossedal

Daglig leder og driftsansvarlig

932 55 710

martin@frend.no