Områder

Verktøy

    Google Workspace (G Suite), Google Cloud Identity, Dropbox, Mac

Resultater

  • Fremtidsrettet og skalerbare IT-verktøy
  • IT-opprydding
  • Økt bevissthet rundt IT-sikkerhet
  • Trygghet og stabilitet
  • Reduserte lisenskostnader

Frend har hjulpet oss med å få kontroll og oversikt på våre digitale verdier. Nå har vi bedret IT-sikkerheten, fått færre programmer å forholde oss til og kan jobbe mer effektivt.

Birgitte Bruusgaard, daglig leder

Om jobben

Samarbeidet med Anti Brandpeople startet med support på flere IT-problemer knyttet til synkronisering, e-posttrøbbel og enhetssikkerhet. Dette ga oss innsikt i verktøy, behov og måten de jobbet på, og vi så at IT-strukturen ikke la til rette for effektiv jobbing.

De digitale verktøyene har fungert i lang tid, men med dagens krav til mobilitet, stabilitet og og samhandling kom de til kort. Fillagringen var fragmentert på tvers av flere skytjenester og e-post var synkronisert lokalt. Dette skapte mange småproblemer og nedetid som ofte førte til dobbeltarbeid.

Sammen besluttet vi å samle alt innhold i én helhetlig produktivitetsplattform og jobbe helt skybasert. Dette gir forutsigbarhet og én måte å gjøre ting på samtidig som det sparer lisenskostnader på systemer med lik funksjon. Nå har brukerne én innlogging for å få tilgang til alt innhold og skyen legger til rette for mobilt arbeid, stabilitet og samhandling i en hektisk arbeidshverdag.

I oppsettet av ny IT-struktur har vi oppgradert sikkerheten på domene-, enhets- og brukernivå. Lavthengende frukter som kryptering, to-faktor og globale innstillinger i kritiske systemer har vesentlig redusert risikoen for datatap og -angrep.

Vi drifter systemer og lisenser og med en driftsavtale tilbyr vi proaktiv support, samt jevnlig sparring og iterering av dagens løsning.

Om kunden

Anti Brandpeople er management for flere av landets fremste profiler. De håndterer bookinger, produktutvikling, innholdsmarkedsføring og knytter artister og influencere til kommersielle aktører.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Martin Fossedal

Daglig leder og driftsansvarlig

932 55 710

martin@frend.no