Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken. Lukk melding

Om oss


Frend er en helhetlig teknologipartner for små og mellomstore bedrifter. Vi leverer forståelige, trygge og lønnsomme IT-løsninger.

Menneskene som jobber i Frend unge og fremoverlente. Det gjør oss til et litt annerledes, moderne og fremtidsrettet IT-konsulentselskap.

Vi er 11 lidenskapelige teknologer, økonomer og designere som hver dag gir det lille ekstra for å skape økt lønnsomhet, konkurransekraft og langsiktig verdi sammen med og for våre kunder.


Nære

Tette og gode samarbeid hvor vi har forståelse for deres forretning er avgjørende for å skape verdi over tid. Derfor bygger vi relasjoner og jobber langsiktig og tett med våre kunder.

Forståelige

Vi er lidenskapelig opptatt av teknologi og hvor den kan ta deg, men det er forretning og mennesker som driver oss. Vi fikser det tekniske og snakker ditt språk.

Uavhengige

Vi har ikke giftet oss med noen. Det gjør at vi alltid er ærlige og velger teknologien som passer best til å løse deres utfordringer og utnytter mulighetene mest mulig effektivt.

Helhetlige

Det er når man ser helheten de virkelig store verdiene skapes. Selv om det ofte er tusenvis av detaljer å vurdere, gir vi oss ikke før vi forstår detaljene og ser helheten.

Strategiske

Vi er drevet av innsikt og forretningsbehov, ikke teknologi. Vi jobber tett, langsiktig og helhetlig med våre kunder for å skape langsiktig verdi, økt lønnsomhet og konkurransekraft.

Digitale innfødte

Vi er vokst opp med teknologi i hendene og er lidenskapelig opptatt av teknologi. Vi har ikke flest sertifiseringer eller flest års erfaring, men har den relevante kompetanse og innsikten som kreves i den digitale verden. I tillegg vi forstår samspillet mellom forretning, teknologi og mennesker ekstremt godt.

En litt annerledes historie

Det begynte med Apple

Frends kultur og verdier er preget av vår historie.
Frend Digital AS ble startet i 2012, men het da Henrik Ruuds Eplehjelp. Det hele begynte med ren Apple-support, men ble fort PC, sky og mye digitalisering.

Kraftig vekst

Eplehjelp var et populært konsept og fikk stadig flere kunder. Både privatpersoner og små og mellomstore bedrifter. I 2014, ved siden av studier, satt Martin, Magnus, Herman og Håkon (dagens ledelse) ambisiøse mål for selskapet. Dette tok selskapet inn i en periode med kraftig vekst: På tre år gikk selskapet fra 347 000 kr til over 10 000 000 kr i omsetning og fikk flere og flere SMBer som kunder.

Historien vår er en viktig del av kulturen

Det vi leverer og måten vi skaper verdi på i dag er egentlig ikke så ulikt som det Eplehjelp leverte i 2012. Vi hjelper fortsatt mennesker med å lykkes i den digitale verden ved å forstå og teknologi på en smart og riktig måte. Det skaper skaper økt effektivitet, lønnsomhet og nye forretningsmuligheter.

Et nytt kapittel og nye ambisjoner

Vi har opplevd etterspørsel etter tjenestene våre og "vår" måte å jobbe med IT og digitalisering på. Det handler ikke om Mac og Apple, men heller hvordan teknologi kan forandre, fornye og forbedre virksomheter. Derfor startet vi Frend, en helhetlig teknologipartner for små og mellomstore bedrifter. Vi hjelper dere med å forstå detaljene og se helheten. Sånt blir det resultater av.

Frender

Praktisk informasjon

Organisasjonnummer

998 601 509

Adresse

St. Olavs gate 27
0166 OSLO

Kontaktinformasjon

hei@frend.no

Andreas Alm

Utvikler

240 22 027

andreas@frend.no

Erik Angell

Konsulent

240 22 027

erik@frend.no

Håkon Røsten

Økonomiansvarlig / Konsulent

993 57 742

haakon@frend.no

Haavard Østigaard

Konsulent

240 22 027

haavard@frend.no

Henrik Ruud

Leder for rådgivning

920 88 450

henrik@frend.no

Herman Halvorsen

Leder for utvikling

947 92 451

herman@frend.no

Magnus Mysen Holm

Leder for IT og skyløsninger

913 97 895

magnus@frend.no

Martin Fossedal

Daglig leder og driftsansvarlig

932 55 710

martin@frend.no

Max Aasbø

Løsningsarkitekt

416 34 180

max@frend.no

Sondre Sørhaug

Konsulent

240 22 027

sondre@frend.no

Veronica Solbak

Markedsføringsansvarlig

993 18 476

veronica@frend.no