Digital arbeidsplass Digital samhandling Programvare Skyløsninger

Lær mer om og få hjelp med Microsoft 365

De siste årene har Microsofts skybaserte programpakke vært kjent som Office 365, men for å reflektere det stadig økende omfanget av funksjoner og programmer og møte behovene til enkeltpersoner og bedrifter, gjør Microsoft flere navneendringer på de forskjellige pakkene. Office 365 forsvinner ikke helt, men for de fleste heter Office 365 nå Microsoft 365.

Hvilke endringer er det snakk om?

Office 365 Business Essentials endres til Microsoft 365 Business Basic. Dette er den enkleste pakken med e-post, OneDrive, SharePoint og Teams.

Office 365 Business Premium endres til Microsoft 365 Business Standard. Dette er den vanligste pakken med Word, Excel, PowerPoint og Outlook i tillegg til e-post og skylagringstjenestene.

Microsoft 365 Business blir til Microsoft 365 Business Premium, som gir deg mer avansert sikkerhet.

Office 365 Business og Office 365 ProPlus blir begge Microsoft 365 Apps og «for business» og «for enterprise» vil brukes for å skille mellom de to.


Kilde: Also Cloud Marketplace

Hva betyr det for deg?

Dette er kun en navneendring og har ingen praktiske betydninger for deg. Innholdet i pakken du har i dag vil forbli det samme og prisene vil ikke endres. Endringene skjer automatisk og du trenger ikke å foreta deg noe.

Ta kontakt om du lurer på noe!

Lær mer om og få hjelp med Microsoft 365

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Håkon Røsten

Økonomiansvarlig / Konsulent

400 20 239

haakon@frend.no

Få månedlig innsikt og nyheter rett i innboksen - meld deg på vårt nyhetsbrev