Digital arbeidsplass

Frend vokser og får stadig flere spennende kunder og oppdrag. Vi ser nå etter flere hyggelige, flinke og ambisiøse folk som vil være med på å ta Frend og kundene våre til neste nivå.

Se Henrik og Martin oppsummere 2020:

Vi er (og søker) ambisiøse problemløsere

En Frend har det gøy på jobb, utvikler seg og skaper stor verdi for kundene sine. Enten du kommer rett fra skolebenken eller har jobbet noen år i bransjen, skal du kunne utvikle deg og bli så god som du selv ønsker i Frend. En annen fellesnevner er at vi alle er ambisiøse problemløsere som vil litt mer.

Kort oppsummert får du jobbe i et ungt og moderne arbeidsmiljø med flinke, hyggelige og ambisiøse folk. Vi tilbyr gode pensjonsordninger, konkurransedyktig lønn og holder til i sentrale og moderne lokaler med en flott kantine.

Du vil få en variert og utfordrende arbeidsdag, årlige turer, kick-offs og et godt sosialt arbeidsmiljø. Det vil være gode vekstmuligheter innad i selskapet, og et stort fokus på personlig og faglig utvikling.

I tillegg vil du få ansvar og eierskap for egne prosjekter og stor påvirkningskraft."I Frend jobber vi med veldig spennende kunder og prosjekter innen mange ulike bransjer. Det at man i stor grad er involvert i hele prosesser, fra idéutvikling til implementering og alt i mellom, gjør at man har stor påvirkning på det ferdige produktet. Derfor er det også mye eierskap og stolthet i det vi gjør, og skapergleden og team-kulturen er to av mange ting jeg kan trekke frem som faktorer som gjør at det er en smal sak å stå opp på mandags morgen."
- Herman Halvorsen, Utvikler i Frend

Sjekk ut våre karrieresider, eller tips en venn

Kjenner du noen, eller kunne du tenke deg å søke på en av stillingene selv? Les mer om mulig jobb og karriere i Frend på våre karrieresider →

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Veronica Solbak

Markedsføringsansvarlig

993 18 476

veronica@frend.no