Digital arbeidsplass

Frend vokser og får stadig flere spennende kunder og oppdrag. På kun 1 år har vi posisjonert oss som en helhetlig og strategisk teknologipartner i det norske markedet, og er i ferd med å bli en av de mest fremoverlente og moderne IT-konsulentselskapet i bransjen. Nå har vi styrket den allerede tunge teknologiske kompetansen i selskapet med en ny IT-konsulent.

"Vi får stadig flere kunder med komplekse utfordringer. Med Erik på laget styrker vi kompetansen innen både rådgivning, sikkerhet og digitale løsninger. Erik kommer til å jobbe som konsulent og vil være med på å ta Frend til nye høyder. Vi gleder oss!"
- Martin Fossedal, Daglig leder i Frend

Bli bedre kjent med Erik

Erik, 26 - Konsulent


Erik kommer fra stillingen som Produktsjef i selskapet Nabo AS. Han har studert bachelor i IT og Informasjonssystemer på Universitetet i Agder, og har en mastergrad i IT, innovasjon og ledelse ved Høyskolen Kristiania.

Tre kjappe om Erik


Hvem er Erik?

Jeg er en positiv fyr som brenner for IT og innovasjon. Interessen for teknologi kom allerede som barn og har fulgt meg gjennom hele livet. Utenom jobb går mye av tiden til trening, data og fotball.

Hvorfor søkte du jobb i Frend?

Frend er et spennende selskap i vekst. I tillegg til å ha gode verdier er det et selskap med et ungt miljø som jeg ønsket å bli en del av.

Hva ser du mest frem til?

Jeg ser mest frem til å bidra med at selskapet vokser videre ved å skape flere gode kundereiser og kunderelasjoner. Jeg gleder meg også til å utvikle kompetansen min og bli en del av et arbeidsmiljø med mye flotte folk.

Vil du bli en Frend?

Vi alltid på jakt etter flere skarpe digitale holder. Har du lyst til å bli med på laget? Sjekk ut ledige stillinger her

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Veronica Solbak

Markedsføringsansvarlig

993 18 476

veronica@frend.no