Frend vokser og får stadig flere spennende kunder og oppdrag. På kort tid har vi posisjonert oss som en helhetlig og strategisk teknologipartner i det norske markedet, og er nå i ferd med å bli et av de mest fremoverlente og moderne IT-konsulentselskapet i bransjen. Nå styrker vi laget med en ny senior utvikler og løsningsarkitekt.

“Vi er veldig stolte av å ha fått med Max på laget. Vi har jobbet med Max på et par prosjekter allerede og han har bevist at han forstår samspillet mellom forretning, teknologi og mennesker. Max skal bidra på store og teknisk krevende prosjekter i tillegg til å bygge bro mellom “klassisk IT” og utvikling.”

Bli bedre kjent med Max

Max, 27 - LøsningsarkitektMax kommer fra stillingen som utvikler og prosjektleder i selskapet Digital Rådgivning. Der jobbet han blant annet mye med systemutvikling, digitalisering og skyløsninger. Som ansvarlig for Microsoft 365-avdelingen har han vært med på å løfte både små og store bedrifter opp i skyen, og har god erfaring med både mulighetene og utfordringene som følger.

Max har en sivilingeniørgrad i datateknologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

Tre kjappe om Max

Hvem er Max?

Jeg er en engasjert og blid 27-åring med en godt over gjennomsnittet høy interesse for teknologi. Jeg har vært nysgjerrig på programmering siden jeg var liten og har hatt stor glede i å utvikle alt fra små spill, til større, komplekse systemverktøy. I løpet av utdannelsen min ble jeg også interessert i maskinlæring som førte til at jeg tok en fordypning i kunstig intelligens. På fritiden er jeg en sosial sjel som bruker tid på egne prosjekter, alpint og randonee, god mat, og andre eventuelle impulser.

Hvorfor søkte du jobb i Frend?

Jeg har jobbet med Frend på noen prosjekter tidligere og fått et veldig godt inntrykk av både menneskene og arbeidsplassen. Frend er en bedrift i vekst med fokus på å vinne de rette prosjektene, som gjør at jeg forhåpentligvis raskt får ta del i både spennende og utfordrende prosjekter. Jeg ser frem til å jobbe med ambisiøse kunder og kollegaer.

Hva ser du mest frem til?

Jeg gleder meg til å jobbe med unge, kompetente og engasjerte folk som deler min interesse for teknologi. I tillegg er jeg glad i problemløsning og ser spesielt frem til å jobbe med de mer komplekse prosjektene.

Vil du bli en Frend?

Vi alltid på jakt etter hyggelige, ambisiøse og flinke folk. Har du lyst til å bli med på laget? Sjekk ut dine muligheter for jobb i Frend på våre karrieresider.

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Veronica Solbak

Markedsføringsansvarlig

993 18 476

veronica@frend.no