Digital arbeidsplass Digital samhandling IT-strategi Programvare Skyløsninger

Google endret nylig navnet på G Suite og gjorde en rekke endringer. Google Workspace erstatter Googles eksisterende produktivitet- og samhandlingsplattform G Suite. I følge Google skal Workspace gi brukerne en ny og forbedret produktopplevelse som ruster de for fremtidens digitale arbeidsliv.

Dette er Google Workspace

Bedre og enklere samarbeid

Programpakken består av flere nyttige applikasjoner som skal legge rette for at folk får jobben gjort - uansett hvor de befinner seg. Pakken inkluderer noen av bransjens beste verktøy for samarbeid og produktivitet, sikkerhetsverktøy og administrative kontroller.

“For mange av oss er ikke arbeid lenger et fysisk sted vi drar til, og interaksjoner som pleide å finne sted personlig digitaliseres raskt. “ - Google

Les mer om nyhetene i Workspace her, eller se videoen nedenfor.I videoen under går Henrik gjennom hovedendringene, samt konsekvensene de medbringer.


Hva betyr denne endringen for organisasjoner med G Suite?

Disse endringene påvirker ikke den nåværende kontrakten din. De eksisterende G Suite-lisensene og relaterte tjenestene fortsetter å fungere på samme måte som i dag, helt frem til en eventuell overgang til Workspace. Overgangen er midlertidig frivillig, og gjøres manuelt fra administrasjonskonsollen. Se egen veiledning for overgang her.

Hvis du ikke gjennomfører overgangen med en gang vil Workspace-teamet sende deg informasjon relatert til overgangen i tiden fremover. Dette gjør de for å legge til rette for at G Suite kunder får en best mulig overgang.

Vi hjelper dere gjerne

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å gjennomføre overgangen? Vi er eksperter på Google, og hjelper dere gjerne. Ring oss på 24 02 20 27 eller send en mail til hei@frend.no.

Vi gleder oss til å hjelpe dere!

Andre nyttige ressurser:
Ta vår systemstest (quiz)
Gå til temaside: Vårt beste Google Workspace (G Suite) innhold

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Veronica Solbak

Markedsføringsansvarlig

993 18 476

veronica@frend.no

Få månedlig innsikt og nyheter rett i innboksen - meld deg på vårt nyhetsbrev