Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken. Lukk melding

Tjenester og forretningsområder

Vi kan hjelpe dere med alt fra oppsett av nettverk til skyløsninger og digitalisering. La oss hjelpe dere med teknologien, så dere kan bruke tiden på det dere er best på.

 • Rådgivning og strategi
 • Digital transformasjon
 • Digitalisering
 • Utvikling
 • Skyløsninger
 • Digital arbeidsplass
 • Samhandling
 • IT-sikkerhet
 • Programvare
 • Maskinvare
 • Infrastruktur
 • Opplæring
 • Drift og support

Rådgivning og strategi

Med grundig innsikt i deres forretning, digitale muligheter og behov hjelper vi dere med å legge de kortsiktige og langsiktige planene som sørger for at teknologien bidrar til å nå virksomhetens langsiktige mål.
Sammen tar vi de riktige teknologivalgene

Digital transformasjon

En digital transformasjon stiller større krav til bred og dyp teknologisk innsikt kombinert med forretnings- og menneskeforståelse. Som en helhetlig og langsiktig partner er vi tilstede i hele prosessen, fra strategisk rådgivning og innsiktsarbeid til konkrete valg, utvikling, implementering og opplæring i nye løsninger.
Sammen transformerer vi dere over i den digitale verden.

Digitalisering

Vi hjelper dere på digitaliseringsreisen og kan ta hele eller deler av ansvaret. Vi tror lønnsom digitalisering handler om å forstå helheten og samspillet mellom forretning, teknologi og mennesker.
Sammen forandrer, fornyer og forbedrer vi deres prosesser.

Utvikling

Vi leverer rask og fleksibel utvikling og implementasjon av nettsteder og utvikling/programvare som støtter forretningsprosesser og skaper verdi. DevOps forener teknologi, mennesker og prosesser på tvers av virksomheten ved å kombinere planlegging, utvikling, testing, overvåking og drift.
Sammen skreddersyr vi og skaper digitale muligheter.

Skyløsninger

Vi leverer offentlige, private og hybride skyløsninger i blant annet G Suite, Office 365, Sharepoint, Google Cloud Platform og Azure. Reisen til skyen er full av både muligheter og utfordringer. Riktige løsninger, sikkerhet og kontroll er kritisk.
Sammen finner og implementerer vi de riktige løsningene som tar dere til neste nivå.

Digital arbeidsplass

Øk effektiviteten og få mer fornøyde ansatte med skybaserte verktøy som tilrettelegger for nye måter å jobbe på. De aller største gevinstene kommer når menneskene virkelig tar verktøyene i bruk. Vi hjelper dere på hele reisen.

Samhandling

Smartere samhandling øker effektiviteten og skaper nye muligheter. Verktøy som G Suite, Office 365, Dropbox, Slack og Teams i kombinasjon med digitale møterom er fremtidens måte å jobbe på.

IT-sikkerhet

Vi leverer ende-til-ende-sikkerhet der bevisstgjøring og de "myke" aspektene er like viktige som de tekniske. For "hva er poenget med verdens sikreste dør hvis du lar den stå ulåst?"

Programvare

Som IT-leverandør er vår oppgave å gjøre programvare til noe som bare fungerer, lar menneskene være effektive og gjøre det de skal. Vi hjelper dere med riktige valg, oppsett, lisensering og smart drift med automatiske og rutinemessige oppdateringer.

Maskinvare

Vi opplever ofte at kortsiktige valg av maskinvare fører til ineffektivitet og unødvendige direkte og indirekte kostnader. Vi sørger for effektivt innkjøp, oppsett, sikkerhet, drift og vedlikehold av maskinvare basert på deres behov.

Infrastruktur

Infrastruktur er ikke gøy, men kritisk for at dere skal få gjort det dere skal. Vi fikser og drifter nettverk, WIFi, print, digitale møterom, servere og annen infrastruktur basert på deres behov.

Opplæring

Vi leverer skreddersydd opplæring som bygger teknologisk kompetanse, skaper fornøyde og effektive ansatte som bruker og utnytter systemene og teknologien.

Drift og support

Vårt mål er at ITen din bare skal fungere, men når den ikke gjør det får du rask og effektiv hjelp 24/7. Vi kan ta hele eller deler av ansvaret og leverer både pakkeløsninger og skreddersøm.