Digital arbeidsplass

Trivsel er viktig - så hva er det som får Frender til å ha det bra på jobb?

Herman - Leder for utvikling


Å være utvikler i Frend gir meg den samme gleden i dag som da jeg satt på gutterommet og lagde hobby-nettsider klokken tre på natten på en skoledag.


"I Frend jobber vi med veldig spennende kunder og prosjekter innen mange ulike bransjer. Det at man i stor grad er involvert i hele prosesser, fra idéutvikling til implementering og alt i mellom, gjør at man har stor påvirkning på det ferdige produktet. Derfor er det også mye eierskap og stolthet i det vi gjør, og skapergleden og team-kulturen er to av mange ting jeg kan trekke frem som faktorer som gjør at det er en smal sak å stå opp på mandags morgen.
Med stort fokus på faglig- og personlig utvikling jobber vi tett på tvers av kompetansefelt, har stor takhøyde for prøving og feiling og benytter teknologier og løsninger som passer oppgaven som skal utføres best."

Håkon Røsten - Økonomiansvarlig / konsulent


"Det beste med å jobbe i Frend må være at vi har en kultur som oppfordrer til sparring med andre kollegaer og at alle er åpne for å svare på spørsmål man måtte ha. Det er ingen kalde skuldre, og alle jobber mot samme mål. Det oppfordres til å gå en rask tur, trene eller bevege seg i arbeidstiden (og sponset medlemsskap på treningssenter). Dette drar vi nok stor fordel av, og fører til at man slipper å “gro fast i stolen”. Det beste er også når man får tilbakemeldinger fra kunder som forteller at jobben vi har gjort for de har gjort en stor positiv forskjell i hvordan de jobber i hverdagen."


Erik - Konsulent


Det oppfordres til å trene eller ta seg en tur ut i arbeidsdagen, noe som gjør at man får tatt ned stressnivået.


"I Frend er ingen dag er lik. Hver dag byr på nye utfordringer og masse lærdom i et miljø hvor alle er interesserte i å hjelpe hverandre. Det oppfordres også til å trene eller ta seg en tur ut i arbeidsdagen, noe som gjør at man får tatt ned stressnivået og ikke bare sitter inne foran skjermen hele dagen. Det er også veldig spennende å jobbe i et selskap som er i så stor vekst hvor vi får større kunder og prosjekter måned til måned."

Veronica - Markedsføringsansvarlig


Vi er flinke til å sette pris på hverandre og innsatsen hver enkelt legger ned. Alle som jobber i Frend står på hver eneste dag for å utvikle seg og skape verdi for kundene våre. Drømmeteam!


"For min del er det viktig at arbeidet jeg gjør blir sett og anerkjent. Det blir det i aller høyeste grad i Frend. Vi er alle med på å dra lasset, samtidig som vi er flinke til å sette pris på hverandre og innsatsen hver enkelt legger ned. Alle som jobber i Frend står på hver eneste dag for å utvikle seg og skape verdi for kundene våre. Drømmeteam! I Frend er det også et stort fokus på det sosiale miljøet, noe som gjør det ekstra fint å komme på jobb. De årlige kick-offene som kombinnerer faglig og sosialt opplegg gir arbeidshverdagen og motivasjonen en skikkelig boost. Vi gjør også veldig mye annet gøy sammen, som bowling, paint and sip og fredagspilser! Vi har også et stort fokus på å feire, ikke bare bursdager og lanseringer, men også felles og individuelle wins og prestasjoner. Det er gøy!"

Haavard - Konsulent


Fleksibiliteten vi har i hverdagen er et et stort pluss - vi styrer dagene våre selv.


"Det beste med å jobbe i Frend er kollegaene og samholdet vi har. Vi er flinke på å hjelpe hverandre og gjøre hverandre gode. Fleksibiliteten vi har i hverdagen er også et et stort pluss - vi styrer dagene våre selv. Det er også morsomt å få være en del av en bedrift hvor alle er ivrige på å bidra til at Frend skal vokse og lykkes"

Martin - Daglig leder


Alle som er her er ambisiøse, vil få til ting og utvikle seg videre. Både personlig og faglig.


"I Frend er det et ungt og moderne arbeidsmiljø. Det er ingen som gjør ting sånn det alltid har blitt gjort. Alle som er her er ambisiøse, vil få til ting og utvikle seg videre. Både personlig og faglig. Det er også motiverende at det vi gjør har en reell innvirkning på kundene våre. Skaper verdi og gjør livet enklere og businessen mer lønnsom."


Vil du jobbe hos oss?

Vi er alltid på jakt etter dedikerte og flinke folk som vil være med på å ta Frend og kundene våre til neste nivå - enten du er et ungt talent eller en erfaren fagspesialist.

Se alle ledige stillinger her

Har dere også lyst til å lykkes digitalt?
La oss ta en prat!

Magnus Mysen Holm

Leder for IT og skyløsninger

913 97 895

magnus@frend.no

Få månedlig innsikt og nyheter rett i innboksen - meld deg på vårt nyhetsbrev